Eva Mesa Devienne

ROGER & FRANSTAGE

Som una plataforma de creació i connexió entre el mercat espanyol i el mercat francès garantint el desenvolupament dels productes i la seva consolidació a França a través d'accions estratègiques i comercials.
Treballem en dues àrees que, conjuntament, ens permeten garantir l'accés al mercat francès amb un índex d'èxit superior al 80% dels projectes conduïts.

Generem oportunitats dins espais de mercat nous amb un treball d'enginyeria prèvia perquè els projectes encaixin en el mercat de destí.

Creem oportunitats dins d'aquests espais amb un treball d'enginyeria prèvia perquè els projectes encaixin i es desenvolupin en el mercat on van destinats.

CREACIÓ DE MERCAT

Des de l'àrea de creació de mercat també s'aposta inicialment per una selecció de conceptes a introduir en el projecte i a emprar per la configuració de la proposta d'accés. Posteriorment a aquesta fase de selecció, l'àrea de creació de mercat de Roger & Franstage genera un marc per a facilitar la consolidació i el creixement, en aquest cas, de continguts, espais de mercat i/o afinament de producte per garantir la consolidació del nostre producte en el mercat francès.

AMPLIACIÓ DEL RADI D'INFLUÈNCIA

El desenvolupament de la vostra empresa cap a un mercat amb un radi d'acció molt més extens i variat.

PRESENTACIÓ

Presentació i posicionament de prestigi de la vostra empresa als nous mercats.

CONTACTES

Establiment de nous contactes amb solidesa i credibilitat a través del nostre equip nadiu francès.

DESTACAR

Avantatges competitius per a destacar la vostra empresa per sobre de la competència.

INTERCANVI

Intercanvi internacional amb rigor, tot generant marcs polítics, econòmics, socials, tecnològics i ecològics.

CREIXEMENT EXPONENCIAL

El creixement serà més ràpid i amb menys temps gràcies a l'acompanyament estratègic.