Avís legal

0. OBJECTE

Aquest avís legal regula l'ús i la utilització del lloc web www.roger.es, del qual és titular FOTOCOMPOSICIÓ ROGER SL (d'ara endavant, Roger).
La navegació pel lloc web de Roger li atribueix la condició d'USUARI d'aquest i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, tot advertint que aquestes condicions podran ser modificades sense notificació prèvia per part de Roger, en aquest cas es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible.
Per això és recomanable llegir atentament el seu contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d'aquest lloc web.
L'usuari, a més, s'obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i aquest Avís Legal, i respondrà davant de Roger o davant de tercers, de qualsevol dany i perjudici que pogués causar-se com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.
Qualsevol utilització diferent de l'autoritzada està expressament prohibida, podent Roger denegar o retirar l'accés i el seu ús en qualsevol moment.

1. IDENTIFICACIÓ

Roger, en compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l'informa que:

  • La seva denominació social és: FOTOCOMPOSICIÓ ROGER S.L.
• El seu nom comercial és: Roger.
• El seu CIF és: B17472762.
• El seu domicili social és a: Av. Marignane, 26 - 17600 FIGUERES - GIRONA (ESPAÑA).
• Està inscrita en el Registre Mercantil de GIRONA - Tom: 913, Llibre 0, Secció 8, Foli 112, Full GI-16994.

2. COMUNICACIONS

  Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:
• Tel: 972509921 - Horari d'oficina.
• Email: roger@ROGER Comunicació Digital.es - Fax 972510276.
• Adreça postal: Av. Marignane, 26 - 17600 Figueres.

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i Roger es consideraran eficaces, amb caràcter general, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

3. CONDICIONS D'ACCÉS I UTILITZACIÓ

El lloc web i els seus serveis són d'accés lliure i gratuït. No obstant això, Roger pot condicionar la utilització d'alguns dels serveis oferts al seu web al previ emplenament del corresponent formulari.
L'usuari garanteix l'autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a Roger i serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.
L'usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de Roger i a no emprar-los per, entre altres:

a) Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d'apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l'ordre públic.

b) Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d'alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de Roger o de terceres persones; així com obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals Roger presta els seus serveis.

c) Intentar accedir als comptes de correu electrònic d'altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics de Roger o de tercers i, si escau, extreure informació.

d) Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de Roger o de tercers.

e) Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.

f) Reproduir, copiar, distribuir, posar a la disposició de, o qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, tret que es compti amb l'autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

g) Recaptar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb finalitats de venda o unes altres de naturalesa comercial sense que intervingui la seva prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertany a Roger, sense que puguin entendre's cedits a l'usuari cap dels drets d'explotació sobre aquests més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús de la web.
En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s'instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d'explotació.
Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen en el lloc web són propietat de Roger, sense que pugui entendre's que l'ús o accés a aquest atribueixi a l'usuari cap dret sobre aquests.
La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d'explotació queden prohibits.
L'establiment d'un hiperenllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre Roger i el propietari del lloc web en la qual s'estableixi, ni l'acceptació, ni l'aprovació per part de Roger dels seus continguts o serveis.
Roger no es responsabilitza de l'ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi sobre la base d'aquests.

3.1 EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT EN L'ACCÉS I LA UTILITZACIÓ

El contingut d'aquest lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l'accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.
Roger exclou, fins a on permet l'ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

a) La impossibilitat d'accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l'existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als quals s'hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s'ofereixen.

b) La presència de virus o d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.

c) L'incompliment de les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l'ús incorrecte del lloc web. En particular, i a manera d’exemple, Roger no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, Roger declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi, sigui d'aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d'informar l'usuari sobre l'existència d'altres fonts susceptibles d'ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. Roger no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita a aquests, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut. Roger no es responsabilitza de l'establiment d'hipervincles per part de tercers.

3.2 PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D'ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat a les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d'enviar una notificació a Roger identificant-se degudament i especificant les suposades infraccions.

3.3 PUBLICACIONS

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l'únic instrument que dona fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web ha d'entendre's com una guia sense propòsit de validesa legal.

4. POLÍTICA DE PRIVADESA

Quan necessitem obtenir informació per la seva banda, sempre li sol•licitarem que ens la proporcioni voluntàriament de forma expressa. Les dades recaptades a través dels formularis de recollida de dades del lloc web, o altres vies, seran incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal degudament inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, de com és responsable FOTOCOMPOSICIÓ ROGER SL (d'ara endavant: Roger). Aquesta entitat tractarà les dades de forma confidencial i exclusivament amb la finalitat d'oferir els serveis sol•licitats, amb totes les garanties legals i de seguretat que imposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.
Roger no cedirà ni compartirà les dades amb tercers sense el seu consentiment exprés.
Així mateix, Roger, cancel•larà o rectificarà les dades quan resultin inexactes, incompletes o hagin deixat de ser necessàries o pertinents per a la seva finalitat, de conformitat amb el previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
L'usuari podrà revocar el consentiment prestat i exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició dirigint-se a aquest efecte al domicili següent: FOTOCOMPOSICIO ROGER SL, situat en Av. Marignane, 26 - 17600 FIGUERES - GIRONA (ESPANYA) identificant-se degudament i indicant de forma expressa el dret concret que es vol exercir.
Roger adopta els nivells de seguretat corresponents requerits per la citada Llei Orgànica 15/1999 i altra normativa aplicable. No obstant això, no pot garantir l'absoluta invulnerabilitat dels sistemes, per tant, no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis derivats d'alteracions que tercers puguin causar en els sistemes informàtics, documents electrònics o fitxers de l'usuari.
Si opta per abandonar el nostre lloc web a través d'enllaços a llocs web no pertanyents a la nostra entitat, Roger no es farà responsable de les polítiques de privadesa d'aquests llocs web ni de les galetes que aquests puguin emmagatzemar en l'ordinador de l'usuari.
La nostra política, pel que fa al correu electrònic, se centra a remetre únicament comunicacions que vostè hagi sol•licitat rebre.
Si prefereix no rebre aquests missatges per correu electrònic, li oferirem a través d'aquests la possibilitat d'exercir el seu dret de cancel•lació i renúncia a la recepció d'aquests missatges, de conformitat amb el que es disposa en el Títol III, article 22 de la Llei 34/2002, de Serveis per a la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.Política de "cookies"
Què són les cookies o galetes?

Una galeta és un fitxer que es descarrega al vostre ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma que utilitzeu el vostre equip, es poden utilitzar per reconèixer l'usuari.

Per a què utilitza les galetes aquesta pàgina web i quines són?

Aquesta pàgina web utilitza les galetes per a una sèrie de finalitats, incloses:

• Galetes d'anàlisi: són aquelles galetes que, bé tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així realitzar el mesurament i l’anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei. Per a això s’analitza la vostra navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l'experiència de l'usuari.

• Galetes tècniques: són aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través de la pàgina web o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixen. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts web d'accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, fer la sol•licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so.

• Galetes sobre personalització: són aquelles que permeten a l'usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en el seu terminal o que el mateix usuari defineixi. Per exemple, l'idioma, el tipus de navegador mitjançant el qual s'accedeix al servei, el disseny de continguts seleccionat, geolocalització del terminal i la configuració regional des d'on s'accedeix al servei

• Galetes sobre preferències: aquestes galetes permeten que els nostres llocs web recordin informació que canvia l'aspecte o el comportament del lloc com, per exemple, el vostre idioma preferit o la regió en la qual us trobeu. Per exemple, en recordar la vostra regió, un lloc web pot proporcionar notícies sobre el trànsit o butlletins meteorològics locals. Aquestes galetes també us permeten canviar la mida del text, la font i altres parts de les pàgines web que podeu personalitzar. El detall de les galetes utilitzades en aquesta pàgina web és el següent:

Galetes

Nom

Tipus

Propòsit

Més informació

__CONSENT
__NID
__OGPC
__ga
__gat

Google Analytics

De tercers

Recollir informació sobre la navegació dels usuaris pel lloc per tal de conèixer l'origen de les visites i altres dades similars a escala estadística. No obté dades dels noms o cognoms dels usuaris ni de l'adreça postal concreta des d’on es connecten.

Google Analytics Centre de privacitat de Google: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/

__ga
__gat

Roger

Pròpia

Utilitzem aquestes tecnologies per analitzar els vostres hàbits i realitzar anàlisis estadístiques quan navegueu pel lloc web.

Política de Cookies: www.roger.es/políticacookies

__Campaign Counts

Rapsio

De tercers

Utilitzem galetes per recopilar estadístiques de trànsit d'Internet agregats i entendre millor els nostres usuaris. Això ens permet millorar la vostra experiència en el lloc. Aquestes dades recopilades poden incloure les preferències de l'usuari i la informació d'utilització del producte, com el nombre de visitants, les funcions usades, el temps mitjà de permanència a les pàgines i altra informació que ens ajuda a determinar quines

Política de Cookies: www.roger.es/políticacookies


Nota: Les galetes de tipus pròpies són utilitzades només pel propietari d'aquesta web i les galetes De tercers són utilitzades pel prestador del servei que està detallat en el quadre anterior.

Com puc desactivar o eliminar aquestes galetes?

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador del vostre ordinador:

Firefox

http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we ...>

Chrome

http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647 ...>

Explorer:

http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9 ...>

safari

http://support.apple.com/kb/ph5042 ...>

opera

http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/cookies.html ...>

Altres navegadors

Consulteu la documentació del navegador que tingueu instal·lat.

Complement d'inhabilitació per a navegadors de Google Analytics

Si voleu rebutjar les galetes de Google Analytics en tots els navegadors, de manera que no s'enviï informació vostra a Google Analytics, podeu descarregar un complement que realitza aquesta funció des d'aquest enllaç:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout